Referenssit

 


Asiakkaan toiveiden mukaisesti suunniteltu omakotitalo, ulkosauna ja talousrakennus. Tähän kohteeseen Kasuva Oy laati 3D-luonnokset, rakennuslupapiirustukset, rakennesuunnitelmat ja energiatodistuksen.


2-kerrosparitaloon ja talousrakennukseen arkkitehti- ja rakennesuunnittelu sekä valvonta.


2-kerrosparitaloon ja talousrakennukseen arkkitehti- ja rakennesuunnittelu sekä valvonta.


Asiakkaan toiveiden mukaisesti suunniteltu kokonaisuus; omakotitalo, saunarakennus kesäkeittiöllä ja autotalli/varasto. Tähän kohteeseen Kasuva Oy laati 3D-luonnokset, arkkitehti- ja rakennesuunnitelmat, kustannusarvion, määrälaskennat sekä energiatodistuksen rakennuslupapiirustusten liitteeksi. Lisäksi kohteessa vastaavan työnjohtajan tehtävät.


Vanhan rakennuksen tilalle merenrantaan suunniteltiin ympäristöön istuva huvila ja vierasmökki saunalla.


Seikkailupuisto X-Pakka. Pää- ja huoltorakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelu. Lisäksi kohteessa vastaavan työnjohtajan tehtäviä.


Kalajoen Rakennus Oy. Visualisoitu 3D-luonnos pienkerrostalosta. Kalajoen keskustaan rakennettavaan kohteeseen on tehty ennakkomarkkinointimateriaaliksi 3D-kuvat ja kustannusarvio.


Visualisoitu 3D-luonnos


Visualisoitu 3D-luonnos loma-asunnosta


Olemassa olevaan omakotitaloon katetut terassilaajennukset ja autokatoksen muutos autotalliksi. Lisäksi vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Kohteessa työt käynnistyneet.


Asiakkaan toiveiden perusteella suunniteltu autotalli/halli tilavalla käyttöullakolla.